HASAP
Nezávislé sledování fyzikálních veličin ve zdravotnictví a farmacii.
Teplota, vlhkost, čas.
POZVÁNKA - ukázka zdravotnického monitoringu
20.12.2016 Zveme Vás na prezentaci s ukázkou zdravotnického monitoringu - sledování fyzikálníc...
Více >>
Nabízíme laboratorní služby pro zdravotnická zařízení
29.11.2016 Více informací najdete zde.
Více >>
Z našich referencí
21.1.2016 Nově jsme zařadili mezi naše reference provoz laboratoří Nemocnice Jindřichův Hradec.
Více >>
Lednice Electrolux
4. 11. 2015 S našimi monitorovacími systémy komunikují lednice Electrolux. Vytipovali jsme pro...
Více >>
Nově v našem e-shopu
6.5.2015 V e-shopu jsme doplnili sortiment ochranných pomůcek a oděvů pro oblast zdravotnictví...
Více >>
Archiv aktualit

Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité

Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité

Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesné zjištění kvality fritovacího oleje. Jedná se o přístroj testo 270, který měří podíl tzv. "Total Polar Materials" (TPM), čili celkový podíl polárních částic v oleji. Hodnotu uvádí v procentech. Pokud je fritovací olej příliš starý, přístroj zobrazí zvýšenou hodnotu TPM. Je čas fritovací olej vyměnit. Používáním testeru si však zároveň ohlídáte, abyste olej neměnili zbytečně brzy a nezvyšovali tak své náklady na přípravu pokrmu.

Pokud chcete strávníkům nabízet kvalitní a zdravotně nezávadný pokrm a zároveň neplýtvat, je vhodné najít způsob jak ověřovat kvalitu fritovacího oleje. Více informací najdete na stránkách v našem e-shopu, kde jsou přiložené i příslušné produktové listy.

A pozor! Do konce řijna 2022 Vám můžeme tester testo 270 nabídnout exkluzivně za zvýhodněnou cenu se slevou 10 % z běžně dostupné ceny. Sleva se vztahuje i na variantu Sada fritovací olej, kde je tester oleje doplněn o vpichový infračervený teploměr. Platí při objednání přes e-shop i zasláním objednávky na náš e-mail hasap@hasap.

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.