HASAP
Nezávislé sledování fyzikálních veličin ve zdravotnictví a farmacii.
Teplota, vlhkost, čas.
POZVÁNKA - ukázka zdravotnického monitoringu
20.12.2016 Zveme Vás na prezentaci s ukázkou zdravotnického monitoringu - sledování fyzikálníc...
Více >>
Nabízíme laboratorní služby pro zdravotnická zařízení
29.11.2016 Více informací najdete zde.
Více >>
Z našich referencí
21.1.2016 Nově jsme zařadili mezi naše reference provoz laboratoří Nemocnice Jindřichův Hradec.
Více >>
Lednice Electrolux
4. 11. 2015 S našimi monitorovacími systémy komunikují lednice Electrolux. Vytipovali jsme pro...
Více >>
Nově v našem e-shopu
6.5.2015 V e-shopu jsme doplnili sortiment ochranných pomůcek a oděvů pro oblast zdravotnictví...
Více >>
Archiv aktualit

ZAVÁDĚNÍ SYSTÉMŮ SVP A HACCP

DSCF6087DSCF6086

Zásady správné výrobní praxe (SVP) lze považovat za základní kámen pravidel, kterými by se měli pracovníci v  potravinářství a gastronomii řídit. A proto, než se začnou v  potravinářských a gastronomických provozech  zavádět jakékoliv systémy, je potřeba zjistit v rámci vstupního šetřeníúroveň dodržování SVP a případně zajistit nápravu a navrhnout nápravná opatření k odstranění nedostatků. Posuzujeme: stavebně-technický stav, výrobní požadavky, úroveň sanitací a personální záležitosti.
 

Provozně organizační řád

Provozně organizační řád je nezbytný nástroj pro zvládnutí správné výrobní praxe (SVP) a základním kamenem pro stavbu dalších systémů HACCP (kritických bodů), firemních standardů, systému jakosti ISO 22000:2005, akreditace zdravotnických zařízení aj.

V rámci zpracování provozně organizačního řádu zpracováváme i cedule pro označení skladů a pracovišť.

V souladu s platnou legislativou naše společnost také vypracovává provozně organizační řády pro ubytovací služby, pro provozy wellness, fitness, sauny, odpadové hospodářství.

Zavádění systému HACCP

Podle Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 jsou všichni provozovatelé  potravinářských a gastronomických provozů  povinni vytvořit a zavést postupy založené na zásadách HACCP a postupovat podle nich.

Systém HACCP zavádíme pomocí programu HASAP Gastro Software nebo zpracujeme "papírový" Plán HACCP.

 Aby byly zavedené systémy funkční, je důležité jejich pravidelné ověřování. Proto nabízíme našim zákazníkům dlouhodobou spolupráci, která zahrnuje různou úroveň ověřování funkčnosti a správnosti zavedených systémů formou auditů či kontrol, a dále aktualizace dokumentace a up grade v případě software.


     

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.